TEM • Södra Promenaden 51 • 211 38 Malmö • Tel: 040-606 55 80 • E-post:

  Translate the page

  svarzh-CNenfrdeitjaes
  ×

  OBS!

  JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 87

  Nätverksträff: Hållbar konsumtion & produktion

  Datum
  14 dec 2018 09:00 - 12:00

  Beskrivning

  Hållbar konsumtion och produktion - tillsammans når vi dit! 

  Under 2018 fokuserar CSR Skåne på FN:s globala mål för hållbar utveckling. Vid varje nätverksträff kommer vi att fokusera på två av målen genom presentationer, diskussioner och workshops. Målet är att deltagarna ska få en god inblick i ämnet konkreta exempel på hur man kan utveckla arbetet med området rent praktiskt.

  Denna träff kommer att fokusera på mål 12, Hållbar konsumtion och produktion, och mål 17, Genomförande och globalt partnerskap.

             

  Sättet vi producerar och konsumerar varor på är ohållbart. Men hur ska vi ställa om sättet vi tillverkar på? Och hur kan vi på bästa sätt uppmuntra en konsumentförändring? Under träffen kommer vi att få lyssna på presentationer från organisationer som på ett framgångsrikt sätt arbetar med ett eller båda av dessa områdena. Deltagarna kommer också att få möjlighet att fördjupa sig i dagens tema genom en avslutande workshop. Följande talare kommer att medverka under träffen: 

  - Susanne Dahlberg, Miljöstrateg på Länsstyrelsen Skåne
  - André Zandelin, VD på Accus
  - Ann Nerlund, Miljöpedagog på Sysav

   

  NÄR: 14 december, 09.00-12.00, 
  VAR: Länsstyrelsen Skåne, Södergatan 5 i Malmö. Observera dock att ingång sker via personalentré på Skomakaregatan (tvärgata till Södergatan)
  KOSTNAD: Gratis för medlemmar i CSR Skåne/NCSH. För övriga deltagare: 2 950 kr ex. moms.
  ANMÄLAN:  

  Lägg märke till att nätverksträffen är för medlemmar i CSR Skåne. För mer information om CSR Skåne, se här >>

  OBS, Som många andra arrangörer tillämpar CSR Skåne en no-show avgift vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 h innan evenemangets starttid. Denna avgift är 200 kr ex. moms. Lägg dock märke till att det går bra att skicka en kollega i sin plats i stället.

   

  Vilka är vi på TEM?

  TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

  Kontakta oss!


  040-606 55 80
  Nyhetsbrev

  TEM logo