sven

CSR Skåne: Mångfald det nya normala

När: 16 september
Var: Online
När: 9.00 - 11.00
Kostnad: Gratis för medlemmar i TEM:s nätverk. Övriga: 1995 kr ex. moms.
Kontakt:

Den 16 september anordnar CSR Skåne en nätverksträff på ämnet ”Inkludering och mångfald- det nya normala”. Den sociala hållbarheten handlar till stor del om människors välbefinnande och pandemin har medfört att frågor kring arbetsmiljö och utanförskap har fått allt större utrymme i samhället. Varför är det viktigt att vara inkluderande? Investerare lägger ett allt större fokus på social hållbarhet i sina beslut och faktorer som påverkar företagskulturen vägs in i allt högre grad - såväl internt och som externt.

Olika kulturer och marknader kräver olika säljstrategier och kompetens. Företag ska ta hänsyn till diskrimineringslagstiftning, hållbarhetsmål och riktlinjer i ”code of conduct”. Allt låter fint i hållbarhetsredovisningen - men hur gör företag praktiskt när de arbetar med socialt ansvar? Nätverksträffen ger ditt företag olika exempel på hur företag tar sitt sociala ansvar och affärsnyttan med att jobba inkluderande.

Anmäl dig här 

MINE 09.05 Varför ska man bry sig om mångfald hur hittar vi drivkraften till att bry oss affärsnyttan Magdalena Nour Axis Communications 09.25 Axis Communications som företag ser för affärsnytta med m

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.