sven

Workshop: regeringens riktlinjer kring mänskliga rättigheter

WS 16 mars

Datum: 16 mars 2015

Tid: 14.00-16.00 (mingel 16.00-18.00)

Plats: Stortorget 17, Malmö

Regeringskansliet har under en längre tid arbetat med FNs vägledande principer för företagande och mänskliga rättigheter och hur dessa ska kunna tillämpas i Sverige. Ett förslag till handlingsplan har utarbetats och lämnas nu till företag och andra intressenter för synpunkter och förslag. Regeringskansliet välkomnar intresserade och berörda aktörer till konsultationer kring handlingsplanen, där det även kommer att ges tillfälle till att föra fram synpunkter på Regeringens CSR-politik.

I södra Sverige kan medlemmar i TEMs nätverk medverka i arbetet genom att delta i en workshop den 16 mars som TEM anordnar i samarbete med Regeringskansliet. Sveriges CSR-ambassadör Bengt Johansson, Departementsråd Anne Due, Kansliråd Kristin Pålsson samt Jelena Jovic kommer att medverka i workshopen från Regeringskansliets sida.

Eftersom vi tror att många vill delta, ser vi helst att endast en person per organisation anmäler sig. Vi har plats för cirka 30 deltagare. Vi avslutar eftermiddagen med ett mingel i våra lokaler för de som har möjlighet att stanna lite längre.

Anmäl dig till senast den 12 mars. Programmet som PDF finns här >>.

Välkomna!

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.