sven

HUT Skåne tar över CSR Skåne | En flytt med ny potential och rätt förutsättningar för medlemmar att växa och utvecklas

Den 1 november 2023 tar HUT Skåne över CSR Skånes nätverk.

Stiftelsen TEM, som har drivit CSR Skåne sedan start, är en liten organisation. Numera ser vi att kapaciteten inte riktigt räcker till att utveckla nätverken CSR Skåne och NCSH (Nordic Center for Sustainable Healthcare) samtidigt; att kunna ge båda nätverk det fokus de förtjänar.

Vi har därför pratat med våra kollegor på HUT Skåne, som är medlemmar i CSR Skåne och som har flera nätverk med regional förankring. Fr.o.m. den 1 november tar HUT Skåne över CSR Skånes nätverk.

Detta innebär ingen större förändring för er som medlemmar, mer än att HUT Skåne kommer att bjuda in till träffarna framöver. Både HUT Skåne och vi på Stiftelsen TEM har som avsikt att få till en så smidig övergång som möjligt, och att denna lösning ska vara till en positiv utveckling för nätverket och medlemmarna.

Vi vill därmed introducera Helena Thelander, vd för HUT Skåne. Helena kommer att följa upp med ett mejl till CSR Skånes alla medlemmar och introducera er till HUT Skåne – och berätta om deras planer för att förvalta och utveckla nätverket.

Har ni några frågor är ni varmt välkomna att skicka iväg ett mejl till Johannes Brundin () här på Stiftelsen TEM, eller kontakta Helena () på HUT Skåne.

TEM kommer fortsättningsvis att vara med som medlemmar i CSR Skåne. Så, vi ser fram emot att ses även i framtiden.

Tack för denna tid!

Till CSR Skånes nya sida

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2023 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.