sven

Ny CSR Skåne-medlem: Order Nordic

Vi kan med glädje nu introducera CSR Skånes nyaste medlem till nätverket: Order Nordic!

Med hållbart företagande som en av sina drivkrafter, arbetar Order Nordic aktivt med miljöansvar, socialt ansvar och ansvarsfulla affärer i sin verksamhet. De beskriver sig själva så här: 

"Order Nordic är en innovativ och pålitlig distributör med över 40 års erfarenhet av framför allt hemelektronik inom kategorierna hem & hushåll, telecom, ljud & bild, personvård och tillbehör. 
 
Vår vision är att skapa attraktiva affärsmöjligheter för alla våra partners genom ett hållbart, cirkulärt företagande. Vi säljer våra produkter med hög servicegrad och leveranssäkerhet till företag inom webbhandel och detaljhandel, såväl kedjor som fristående handlare. Genom vårt automatiserade robotlager kan vi leverera varorna till våra kunders lager och butiker, eller direkt till våra kunders kund via dropshipping. Vi tror på ett nära samarbete med våra kunder och leverantörer för att driva omställningen mot en mer hållbar, cirkulär utveckling inom branschen och stärka vår position som ansvarsfull aktör på den nordiska marknaden."
 
Hjälp oss att ge Order Nordic ett varmt välkomnande till nätverket. Läs mer på deras hemsida:
 

CSR Skåne logotyp utan bakgrund

Ännu inte medlem i CSR Skånes nätverk? Klicka på knappen nedan:

Bli medlem

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2023 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.