sven

Försläpp Trendrapport 2021: Vattenfall

 

Trendrapport 2021 framsidaFörsläpp av trendartikel: Vattenfall

Vattenfall producerar el och värme från många olika energikällor, exempelvis vatten- och kärnkraft, kol, naturgas, vind- och solkraft, biobränsle samt avfall. De fasar aktivt ut fossilbaserad produktion och investerar mycket i en större andel förnybar produktion. De bedriver dessutom elnätsverksamhet och energitjänster för decentraliserad produktion. Hållbarhet - därmed inklusive klimatfrågor, sociala frågor och leveranssäkerhet - är på toppen av Vattenfalls agenda.

Tack till Rolf Bernro!


 Stiftelsen TEMs årliga trendrapport ges ut i början på december. Här sammanställs trender, och otrender, inför kommande år. Trendrapporten är ett samarbete mellan TEM och dess medlemmar i nätverken CSR Skåne och Nordic Center for Sustainable Healthcare. Trender som presenteras i rapporten är observationer och åsikter från personer i olika branscher och på olika positioner. Rapporten utgår från personer som arbetar med hållbarhet i sin vardag, i en rad olika branscher.

I denna utgåva elaborerar experter på observationer från deras nya vardag i tider av pandemi. Vad ser vi för potential inför 2021? Vad tror vi kommer vara nästa stora grej? Vilken väg tar utvecklingen för hållbarhetsarbetet efter pandemin? Sammanfattningar, från rapporten presenteras vid CSR Skånes sista träff för året.

Vi vill tacka alla som medverkat i framtagning av denna rapport. Trevlig läsning!


Anmälan till webbinarium

Vill du medverka i trendrapporter framöver?

Maila till

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.