sven

Försläpp Trendrapport 2021: Packbridge

Försläpp av trendartikel: Packbridge

sneakpeak pb 1Först ut i årets trendrapport är Packbridge. Packbridge är en innovationshub där företag, akademi och samhälle tillsammans skapar inkluderande, hållbara och forskningsdrivna innovationer inom förpackningsbranschen. De representerar medlemsorganisationer från hela värdekedjan, från råvaror till återvinning av förpackningar. Deras fokusområden är hållbarhet, digitalisering och AI, innovation och teknik. Klicka på rapporten till höger för att läsa deras bidrag.

Tack till Svetlana Eskebaek!


Stiftelsen TEMs årliga trendrapport ges ut i början på december. Här sammanställs trender, och otrender, inför kommande år. Trendrapporten är ett samarbete mellan TEM och dess medlemmar i nätverken CSR Skåne och Nordic Center for Sustainable Healthcare. Trender som presenteras i rapporten är observationer och åsikter från personer i olika branscher och på olika positioner. Rapporten utgår från personer som arbetar med hållbarhet i sin vardag, i en rad olika branscher.

I denna utgåva elaborerar experter på observationer från deras nya vardag i tider av pandemi. Vad ser vi för potential inför 2021? Vad tror vi kommer vara nästa stora grej? Vilken väg tar utvecklingen för hållbarhetsarbetet efter pandemin? Sammanfattningar, från rapporten presenteras vid CSR Skånes sista träff för året.

Vi vill tacka alla som medverkat i framtagning av denna rapport. Trevlig läsning!


Anmälan till webbinarium

Vill du medverka i trendrapporter framöver?

Maila till

 

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.