sven

Vårtermin med TEM:s nätverk avslutad

Sommaren är här! Det innebär att vårterminen med TEM:s nätverk är avslutad, och nästa gång ses vi efter sommaruppehållet i september.

Vårterminen har varit mycket spännande. Vi har haft åtta intressanta träffar, en fantastisk nätverksaktivitet, och ett härligt gäng nya medlemmar har anslutit sig till nätverket: Barnfonden, Findus, Mercedes-Benz Finans, Ängavallen, Stena Technoworld, Sony Mobile Communications, Bengt Dahlgren, Malmö Stads Malmö Fairtrade City/Miljöförvaltning samt JobbMalmö, Mazars Revisionsbyrå, och senaste tillskottet Peab Anläggning.

Nätverk

För oss på TEM och våra nätverksmedlemmar slutade vårterminen samtidigt som sommaren började med terminens sista nätverksaktivitet: en fantastisk förmiddag på Ängavallen den 9 juni.

Vi tackar våra medlemmar för en spännande termin, och ser fram emot att träffa alla den 29 september på höstens första nätverksträff hos Massive Entertainment!

sommar

Glad midsommar!


Läs mer om TEM:s nätverk (medlemskap, medlemmar, aktiviteter mm) här, eller kontakta oss så berättar vi mer!

Tags:

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.