sven

Välkommen på nätverksträff om Energieffektivisering 24/3 2015!

Snart är det dags för TEM:s miljönätverksträffen med tema Energieffektivisering. Träffen äger rum tisdag den 24 mars kl 13:00 på Öresundsverket (E.ON) – se inbjudan här>>

low-hanging-fruit

Energieffektiviseringsarbete är idag glädjande nog något av en hygienfaktor i många organisationer – något som många jobbar med pga. kombinationen av tydliga ekonomiska vinster och minskad miljöpåverkan.Men bara för att frukten hänger lågt är det inte säkert att vi ser den!

Vilka lösningar finns egentligen, och vilken hjälp finns för dig som företag? Dessa frågor behandlar vi på denna miljönätverksträff!

E.ON kommer berätta om sitt arbete med energieffektivisering, Energikontoret Skåne berättar om vilken hjälp du som företag kan få med energieffektiviseringsarbetet och ger goda företagsexempel - och fler talare tillkommer programmet. 

Anmälan görs till – ange då också ev. allergier/matpreferenser.

Varje medlemsorganisation får i vanlig ordning ta med två representanter och det kostar inget att komma på en prova-på-gång om du inte är medlem än. Varmt välkomna och hoppas vi ses den 24 mars!

Hälsar TEM:s nätverk genom Erika Olsson & Anna Yelistratova

Tags:

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.