sven

Miljöteknik som en del av hållbarhetsarbetet: Nätverksträff 28/1

TEM driver två nätverk för miljöansvariga och CSR-ansvariga inom företag och andra organisationer runt om i södra Sverige för att stimulera till utveckling och fortbildning. Cirka fyra gånger per år genomför vartdera nätverk tematräffar där vi tar upp aktuella teman och diskuterar frågor våra medlemmar är intresserade av, allt förankrat i konkreta exempel både från externa organisationer och medlemmarnas eget arbete. Är du intresserad av att bli medlem så är du välkommen att prova på en träff utan kostnad. Läs mer om våra nätverk och hur du kan bli medlem här>>.

Den 28 januari är det dags för årets första nätverksträff, ett spännande möte där Malmö Cleantech City är värd. Temat för träffen är ’Miljöteknik som en del av hållbarhetsarbetet’ och talare är nätverkens Ecophon och AnoxKaldnes samt miljöteknikföretaget Alnarp Cleanwater Technology. Talar gör också ett flertal externa miljöteknikföretag som berättar om hur de arbetar med dessa frågor.

Träffen inleds med kaffe 08:40 och avslutas kl 12:00. Efter träffen är de som vill välkomna att inta lunch tillsammans på restaurang Välfärden (pris för lunch ingår dock ej i anmälan). Hela programmet hittar du här >>.

Anmäl dig idag genom att skicka ett mail till och ange gärna om du tänker stanna för lunch. Varmt välkommen den 28:e!

Tags:

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.