TEM • Stortorget 17 • 211 22 Malmö • Tel: 040-606 55 80 • E-post:

sok-mobil

Translate the page (Google)

Swedish Chinese (Simplified) English French German Japanese Polish Russian Spanish

CSR Skåne är ett nätverk för hållbarhetsproffs.

Nätverket riktar sig till företag och organisationer som engagerar sig i samhällsutvecklingen. Tillsammans diskuterar vi aktuella CSR-frågor, bollar idéer, genomför workshops, lär oss om CSR-verktyg och lyssnar på expertföredrag. Även deltagande för två personer på den internationella konferensen CSR North ingår i medlemskapet.

Läs mer om vad ett medlemskap innebär innebär längst ned på denna sida.

logo_CSR_staendeFöretag och andra organisationer som engagerar sig i samhällsutvecklingen stärker sina relationer till anställda, kunder, leverantörer och andra intressenter samtidigt som de bygger sitt varumärke, stärker sin konkurrenskraft och ökar lönsamheten.

CSR Skåne stödjer sina medlemmarna i sitt CSR-arbete genom tematräffar, seminarier och andra aktiviteter. Ämne och datum för träffarna väljs av medlemmarna.

En båttur med forskningsfartyget Sabella den 11 juni avslutade vårens aktiviteter, och för dem som ville vara med på utflykten men inte kunde delta anordnade vi ett annat tillfälle den 9 september. Läs om vår spännande utflykt >>här.

Nätverkets senaste CSR-träff var den 12 november på Skåne Stadsmission med tema "CSR-samverkan över gränserna". Träffen var fullsatt, precis som CSR-träffen den 29 september! Läs mer om CSR-träffen den 12 november >>här.

Vår nästa nätverksträff är den 9 december med tema "Goda exempel från Skåne". Under träffen kommer talare från Skånes ledande företag och organisationer att berätta om goda exempel från sina verksamheter. Efter träffen fortsätter vi med TEM:s 30-årsfest! Anmäl dig till dagen >>här.

Vi tar gärna emot nya företag i CSR Skåne. Priset är 3 000 kr per år ex.moms för frivilliga organisationer och små företag med max 10 anställda, och 5 500 kr per år ex.moms för övriga organisationer och företag. I nätverksavgiften ingår nätverksträffar, deltagande på CSR North (fd CSR syd) samt olika tematräffar och frukostmöten. Medlemmar har dessutom 25 % rabatt på alla TEM:s öppna utbildningar.

För mer information kontakta Anna Yelistratova på 0708 927 303 eller eller Erika Olsson på 

Medlemsorganisationer i nätverket CSR Skåne:

Kontakta oss

TEM
Stortorget 17
211 22 Malmö

Tel: 040-606 55 80

E-post:

Våra nätverk

Gå med i våra nätverk inom miljö och CSR, utveckla dig själv och din verksamhet:

alt

Lagledning.se

Lagledning.se

Scroll to top